سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

ارتباط دما با رطوبت و تنفس


سبزی میوه و صیفی


ردیف

نام محصول

دامنـه دما

دامنه رطوبت

تنفس

1

رازیانه

0 تا 2

90 تا 95

2

سیب

1- تا 4

90 تا 95

کم

3

زردآلو

0

90 تا 95

کم

4

کنگر فرنگی

0

95 تا 100

زیاد

5

مارچوبه

2.5

95 تا 100

خیلی زیاد

6

آووکادو

12

85  تا 90

متوسط

7

موز

12 تا 15

90 تا 95

کم

8

لوبیا سبز

4 تا 7

95

متوسط

9

باقلا

0

90 تا 95

10

چغندر

0

98 تا 100

کم

11

شاه توت

0.5- تا 0

90 تا 95

متوسط

12

زغال اخته

0.5- تا 0

90 تا 95

کم

13

توت سیاه

0.5- تا 0

90 تا 95

14

تمشک

0.5- تا 0

90 تا 95

متوسط

15

کلم بروکالی

0

95 تا 100

متوسط

16

کاهو

0

95 تا 100

کم

17

هویج

0

98 تا 100

متوسط

 

 

 

ردیف

نام محصول

دامنـه دما

دامنه رطوبت

تنفس

18

کرفس

0

98 تا 100

متوسط

20

گیلاس

0

90 تا 95

کم

21

پیازچه

0

95 تا 100

22

گشنیز

0 تا 2

95 تا 100

زیاد

23

گریپ فروت

14 تا 15

85 تا 90

کم

24

لیمو شیرین

10 تا 12

85 تا 90

کم

25

لیمو ترش

8 تا 10

85 تا 90

کم

26

پرتقال

0 تا 4

85 تا 90

کم

27

پرتقال خونی

4 تا 7

90 تا 95

کم

28

نارنگی

7 تا 10

85 تا 95

کم

29

نارگیل

0 تا 2

80 تا 85

30

ذرت

0

95 تا 98

زیاد

31

خیار

10 تا 12

85 تا 90

کم

32

کشمش

0

90 تا 95

33

خرما

71- تا 0

75

کم

34

بادمجان

10 تا 12

90 تا 95

کم

35

سیر

0

65 تا 70

کم

 

ردیف

نام محصول

دامنـه دما

دامنه رطوبت

تنفس

36

زنجبیل

13

65

37

انگور

0.5- تا 0

90 تا 95

کم

38

ریحان

10

90

39

نعناع

0

95 تا 100

40

پونه

0 تا 5

90 تا 95

41

جعفری

0

95 تا 100

خیلی زیاد

42

آویشن

0

90 تا 95

43

عناب

2.5 تا 10

85 تا 90

44

انبه

12

85 تا 90

متوسط

45

طالبی

2 تا 5

95

کم

46

قارچ

0

90

زیاد

47

شلیل

0.5- تا 0

90 تا 95

کم

48

بامیه

7 تا 10

90 تا 95

زیاد

49

زیتون

5 تا 10

85 تا 90

کم

50

پیاز

0

65 تا 70

کم

51

هلو

0.5- تا 0

90 تا 95

کم

52

نخود فرنگی

0 تا 1

90 تا 98

خیلی زیاد

 

 

ردیف

نام محصول

دامنـه دما

دامنه رطوبت

تنفس

53

فلفل دلمه ای

7 تا 10

95 تا 98

کم

54

خرمالو

0

90 تا 95

کم

55

آناناس

7 تا 12

85 تا 90

کم

56

آلو

0.5- تا 0

90 تا 95

کم

57

انار

5

90 تا 95

کم

58

سیب زمینی

4 تا 12

95 تا 98

کم

59

کدو حلوایی

12.5 تا 15

50 تا 70

کم

60

به

0.5- تا 0

90

61

زرشک

0 تا 1

90

62

تربچه

0

95 تا 100

کم

63

ریواس

0

95 تا 100

کم

64

موسیر

0 تا 2

65 تا 70

65

اسفناج

0

95 تا 100

کم

66

کدو پوست نرم

7 تا 10

95

کم

67

کدو با پوست کلفت

12 تا 15

50 تا 70

کم

68

تمر هندی

2 تا 7

90 تا 95

69

گوجه فرنگی سبز

10 تا 12

90 تا 95

کم

70

گوجه فرنگی رسیده

7 تا 10

85 تا 90

کم

71

فندق

0 تا 2

85 تا 90

 

 

ردیف

نام محصول

دامنـه دما

دامنه رطوبت

تنفس

72

هندوانه

10 تا 15

90

کم

73

توت فرنگی

0

90 تا 95

کم

74

کیوی

0

90 تا 95

کم

 

دمای نگهداری سردخانه گوشت، سردخانه مرغ، سردخانه ماهی، پنیر و بستنی :

 

 

ردیف

نام محصول

دامنـه دما

دامنه رطوبت

تنفس

1

انواع ماهی منجمد

18- تا 28-

90 تا 95

-

2

گوشت منجمد

17- تا 23-

90 تا 95

-

3

مرغ منجمد

17- تا 23-

90 تا 95

-

4

کره

18-

70 تا 85

-

5

پنیر چدار

0 تا 2

65

-

6

بستنی

26- تا 28-

90 تا 95

-

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.