ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
با سلام دوباره
مجموع پرتقال دپو شده در سالن ها سردخانه بمقدار 650 تن رسیده است
لازم بذکره که میوه ها قبل از ورود به سردخانه طی تیمارخاصی آماده میشوند .کارگران با دستکش های نخی بسیار آرام و با احتیاط میوه ها را از درخت قیچی میکنند محل برش و چگونگی بسته بندی در باغ توسط سرکارگران نظارت می گردد. پس از ورود به کارگاه ابتدابا آب شسته شده سپس در سیستم ضمن گرما درمانی ضدعفونی و واکس زده می شود (دراین خصوص در بخش دیگری مفصل گفته خواهد شد ).
در مدت کمتر از 12 ساعت میوه ها به پیش سردکن با دمای 10 درجه سانتیگراد منتقل میگردند.
بازدید مورخه 97/09/30
شماره سالن دمای سالن رطوبت نسبی ملاحظات
یک 6+ 90% درب سالن 30 سانت باز تهویه روشن
دو 6+ 92% درب سالن 30 سانت باز تهویه روشن
سه 5/8+ 90% درب سالن 30 سانت باز تهویه روشن روشنایی سوخته
چهار 5+ 94% درب سالن 30 سانت باز تهویه روشن
پنج 7/5+ 92% درب سالن 30 سانت باز تهویه روشن
هفت 10+ 85% درب سالن 30 سانت باز تهویه ندارد