ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
منظور اصلی از بسته بندی جلوگیری از آلودگی و آسیب های وارده ضمن حمل و نقل و جابجایی است . آلودگی از انسان حیوان ،حشرات ، جوندگان و محیط بوده و آسیب های مکانیکی نیز ضمن فرایند ذخیره سازی نقل و انتقال ،عرضه و جابجایی توسط مصرف کننده می تواند ایجاد شود .برای جلوگیری از بروز اشکالات فوق بستهبندی باید به نحو مناسبی انتخاب و اجرا شود به طور کلی یک بسته بندی خوب باید دارای ویژگیهای ذیل باشد
دارای استحکام لازم در زمان انبارداری و حمل و نقل بوده و نسبت به فشار، شرایط رطوبتی مختلف و کاهش درجه حرارت در زمان انجماد مقاومت کافی داشته و مانع از ضرب خوردگی و کاهش رطوبت در محصول شده و از آلودگی آن با مواد خارجی جلوگیری به عمل آورد همچنین نسبت به حرارت حدود ۲۰۰ درجه سانتی گراد مقاوم بوده و با مواد مختلف غذایی واکنش انجام نداده و نسبت به ترکیبات ای از قبیل روغن ، آب نیز مقاوم باشد. ضمناً انجام عملیات مختلف بر روی آن آسان بوده و در محیط نیز از آلودگی ایجاد ننماید. برای بسته بندی از انواع فیلمهای پلاستیکی مانند پلی اتیلن ، پلی پروپیلن و . .... کیسه های پلاستیکی لایه دار، پلی استرهای مقاوم به حرارت، وینیل پلاستیک ها و سینی ها، لوله ها پوشش ها و صفحات ساخته شده از پلاستیک های سخت و انواع کارتون ها و ورقه های آلومینیومی استفاده می شود.