سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

1 – 11 – سکو های تخلیه و بارگیری :


            ابعاد و تعداد سکوی تخلیه و بارگیری با توجه به ظرفیت سردخانه و همچنین نوع و میزان تخلیه و بارگیری آن سردخانه بستگی دارد .

ارتفاع سکوی تخلیه و بارگیری را معمولاً بین 1/2 1 متر طراحی و اجراء می کنند . لبه سکو باید مجهز به ضربه گیر باشد .

بهتر است  سکو ها  مجهز به سیستم تنظیم ارتفاع بوده و با تنظیم ارتفاع لیفتراک به داخل کامیون رفته و موجب تسریع در امور تخلیه و بارگیری گردد.

 حدالمقدور سعی شود سکوها دقیقاً روبروی درب سالن نگهداری واقع نگردد توسط درب سکو ها راهرو ها از محوطه باز جدا می شود ، سکو ها معمولاً مسقف ساخته می شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.