سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

1 – 12 – پیش سرد کن – آمادگاه :


            آمادگاه محلی است در نزدیکی سکوی تخلیه کالا که اندازه و ظرفیت آن بستگی به ظرفیت سردخانه و سایر احتیاجات دارد . از آمادگاه جهت بسته بندی ، آماده سازی و درجه بندی محصول قبل از ورود به سردخانه و کاهاً پس از نگهداری و قبل از ورود به بازار از آن استتفاده می شود .

پیش سردکن محلی است که معمولاً کالاهای با دمای تولید یا دمای مزرعه قبل از ورود به سردخانه یا تونل انجماد توقف نموده و موقتاً نگهداری می شوند پس سردکن کلیه امکانات سالن های سرد را دارا می باشد .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.