سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

گفتار نخست 1

افزایش  جمعیت از یک سو ،خشکسالی و قحطی وگرسنگی از سوی دیگر که پیامد کمبود مواد غذائی را بهمراه خواهد داشت بشر را بر آن واداشت تا یکی از اساسی ترین مشکل روزمره خود را تامین غذای سالم متنوع و کافی درهمه نقاط دنیا و همه فصول بداند ،بنابراین فکر یافتن روش یا روش هایی جهت نگهداری و استفاده بموقع وبهینه از آن همواره مد نظر بوده است .
در بین روشهای مختلفی که بشریت همگام با پیشرفت علوم و تکنولوژی به آن پی برده، نگهداری مواد غذائی با استفاده از سرما بوده که چنانچه با اصول علمی و دقیق صورت گیرد نسبت به روش های دیگربا حداقل تغیرات در ساختمان بافتها و نسوج وکیفیت ظاهری ، طعم و مزه مواد خوراکی همراه خواهد بود.
خوشبختانه در کشور ما صنعت سردخانه داری همگام با سایر پیشرفت ها از سالیان قبل رو به توسعه و مکانیزه شدن میباشد.هم اکنون در سراسر ایران سردخانه های متفاوتی در اختیار کشاورزان ، باغداران ، تولید کنندگان وصاحبان صنایع غذائی کشور می باشد .
با عنایت به مطالب فوق برای حفظ و ارتقاء سلامت موادغذائی ، استفاده از سردخانه های موجود و ترویج امر سردخانه داری در بین صنعت گران این مرز و بوم شناساندن صنعت و علم نگهداری مواد غذایی با استفاده از سرما در کشوردارای اهمیت می باشد .تحقق امر فوق منوط به آگاهی هر چه بیشتر مسئولین فنی بهداشتی از قوائد و مطالب کنترل کیفیت و سلامت مواد غذائی ورعایت نکات فنی بابهره از تجربیات کارشناسان وبکارگیری آیین نامه های استاندارد ملی ایران می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.