سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

سردخانه ها و انبار های مواد غذایی

تبادل اطلاعات با همکاران سردخانه ای

1-4 اسکلت -1-5- دیوارسردخانه -1-6- کف سردخانه

1 4 اسکلت سردخانه

ساختمان سردخانه را می توان بصورت کلت آهنی یا مصالح بنایی ( آجر سیمان کچ و ....) و بتن آرمه یا اسکلت فلزی با دیوارهای فوم و یا مختلط فلزی و بتنی بنا تمود

1 5 دیوارها

                دیوار های سردخانه  بستگی به نوع سازه ( اسکلت بنایی ، فلزی ، بتنی فلزی و یا  ساندویچ پانل پیش ساخته ) و همچنین نوع زیر صفر و بالای صفر و دومداره طرح و عایقکاری و اجراء می گردد.قطر دیوارها در سالنهای زیر صفر 18 15 سانتیمتر در سالن های بالای صفر 12 10 سانتیمتر و در سالن های تونل انجماد قطر پانل ها گاهاً تا 30 سانتیمتر هم میرسد.                  

چگونگی قرارگرفتن لایه های عایق در بخش عایقکاری و لوله کشی توضیح داده میشود

1 6 کف سردخانه

ساختمان کف سردخانه زیر صفر به جهت جلوگیری از یخ زدگی باید دارای گربه رو یا المنت باشد حدالامکان نباید در کف سردخانه به سه دلیل کفشوی نصب گردد:اول مح عبور حیواتات موزی می گردد.دوم در اثرماندن آب بعد از عملیات شستشو ایجاد یخ زدگی و در نهایت موجب ترکیدگی لوله می گردد. سوم اینکه احتمال تبادل حرارتی دور از ذهن نمی باشد.

کف سردخانه باید دارای زهکشی مناسبی باشدو از سطح زمین به بالا از لایه های زیر ساخته شود . از سطح زمین تا عمق 30 سانتیمتر از شن ماسه پر گردد و بالای این لایه به ترتیب اجراء می گردد :

1-      یک لایه بتونی به ضخامت 5 الی 10 سانتیمتر  .

2-       عایق رطوبتی از جنس غیر قابل نفوذ در برابر آب مثل گونی قیر اندود و یا ایزوگام

3-      دو لایه عایق حرارتی بطوریکه درزها روی هم قرار نگیرند

4-      روی عایق حرارتی را با 15 سانتیمتر بتون که حتماً باید مسلح گردد می پوشانیم.                               

در محل برخورد کف با دیوارها حتماً عایق های حرارتی و رطوبتی باید روی همدیگر قرارگرفته و در محل زاویه غیر قابل نفوذ باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.